Protokolde sır perdesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın günler öncesinde milli yıldız ile imzaladığı ön protokol konusunda inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. Son dönemde oyuncu transferlerinde hata yapmayan Beşiktaş'ın 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine çok ağır bir tazminat maddesi koyduğu öğrenildi.


Fenerbahçe ile yaptığı uzun görüşmelere rağmen sarı lacivertli kulüple maddi konularda anlaşma sağlayamayan Gökhan Gönül'ün geri dönüşü olmayan bir yola girdiği ortaya çıktı.Tecrübeli oyuncu ile ön protokole imza atan Beşiktaş Yönetimi'nin Gökhan Gönül 'ün bu anlaşmadan vazgeçmemesi için sözleşmeye tam 5 milyon euro'luk tazminat maddesi koyduğu belirlendi.

Son yıllarda izlediği transfer politikalrı ile büyük takdir toplayan siyah beyazlı yönetimin  geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül ile yapılan protokole fenerbahçe'de kalması yada başka bir kulübe gitmesi halinde tazminat maddesi koydurduğu öğrenildi. Mario Gomez ile yapılan sözleşmeye 1000 euro gibi sembolik bir bedel koyduran Fikret Orman, 5 milyon euro'luk tazminat maddesi ile hemn Gökhan Gönül'ün hemde fenerbahçe'nin elini kolunu bağladı.
yoğ1 Haziran'dan itinaren ön protokol dahilinde tazminat maddeside yürürlüğe girerken eğer Gökhan Gönül yurtdışında bir takım ilede sözleşme imzalar ise yine aynı tazminatı ödemek zorunda kalacak.

Beşiktaş'ın fenerbahçe'de kalması çok zayıf bir ihtimal olan Gökhan Gönül transferini 10 Haziran'dan sonra açıklaması bekleniyor.Yapılan protokol gereği transferi henüz duyurmayan siyah beyazlılar, fenerbahçe ile sözleşmesi biten bir başka milli yıldız Mehmet Topal içinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yeni sezon için henüz kararını vermemiş olan Mehmet Topal'ı transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Galatasaray ile kıran kırana geçecek bir rekabete girmesi bekleniyor.

Kaynak : Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder